lauantai 4. kesäkuuta 2011

Suunnittelijan kevät

Vihersuunnittelijan kevät on kiireinen, kuten monet voivat arvata. Suuri osa asiakaskunnasta tuntuu heräävän pihatöihin, kun aurinko alkaa lämmittää ja lumet ovat lähes sulaneet. Siitä hetkestä keskikesään saakka ei työstä ole pulaa. Päinvastoin, osan tarjotuista töistä joutuu heti aikatauluttamaan myöhempään kesään mikäli mahdollista. Mikäli kohde on kiireinen ja liikkeelle ehkä lähdetty lyhyellä varoitusajalla, ei valitettavasti voi muuta, kuin antaa jonkun kollegan yhteystiedot ja toivottaa onnea.



Tämä kevät onkin ollut vertaansa vailla työmäärän suhteen, mutta muutaman kokonaan työvapaan päivän olen onnistunut järjestämään. Todistusaineistoa siitä on nähtävillä seuraavassa kirjoituksessa kuvien muodossa. Eihän kunnon viherpeukalo kerrassaan pystyisi ohikulkumatkalla vastustamaan nopeaa puutarhakierrosta, eihän? ;)

Jatkossa pyrin kirjoittelemaan tänne blogiin mielestäni ajankohtaisia asioita viheralaan liittyen, mutta työaikataulujen salliessa tietenkin. Päivityksiä ei todennäköisesti kovin säännölliseen tahtiin tule, mutta muutamia aiheita on jo ollut mielessä jonkun aikaa.

Tervetuloa lueskelemaan, kaikki puutarhaihmiset!

Ei kommentteja: